Offener Himmel

• zugehen auf Menschen; ihnen große und kleine Freuden bringen, aber auch in Not und Trauer zur Seite stehen.

• den Himmel teilen wie das Brot. Wie man den Himmel allein nicht haben kann, muss man auch das Brot mit anderen teilen.
  • Das Leben teilen, sich gegenseitig mitteilen, Kontakte knüpfen zwischen Vertrauten und Freunden, über das eigene Dorf hinaus.

Daily Retreats in English – online

Do you also hunger for nourishing food for your heart and soul? If so, Garden of my Soul might be the answer. Take a 28-day journey into the depth of your soul and encounter yourself as the image of a loving God. This is possible if you click on www.dailyretreats.com. A daily input will help you on this journey and God will do his/her share too! Just give yourself a chance each day to encounter yourself and God – wherever you are, in whatever you do!

With Ash Wednesday, February, 10th 2016 another retreat will be online:
In You I Feel Safe. Naomi and Ruth.